"Järgmine ring" ("Another Round", 2020)


Meisterlavastaja Thomas Vinterbergi ("Kommuun") käe all valminud filmi peategelane on tagasihoidlik õpetaja Martin, kes on oma rutiinsest elust tüdinenud. Tema ja ta kolm kolleegi avastavad teooria, mille kohaselt peaks inimene hoidma oma veres püsivat promilli, et tuju ja energia üleval püsiks. Sõprad alustavad eksperimenti, et saavutada pidev joobeseisund terveks tööpäevaks. Kas alkohol võib tõepoolest olla ka lahendus, mitte üksnes probleem? Filmi peaosades mängivad Taani superstaarid Mads Mikkelsen ("Casino Royale"), Thomas Bo Larsen ("Jaht") jt.

"Saabumine" ("Arrival", 2016)


Kui Maale saabuvad salapärased kosmoselaevad, asub meeskond, eesotsas lingvistikaeksperdi Louise Banksiga (Amy Adams), asja uurima. Inimkond seisab globaalse sõja lävel ning Banks ja tema meeskond jooksevad ajaga võidu, et vastuseid leida. Selleks tuleb naisel võtta risk, mis võib ohtu seada nii tema elu kui ka kogu inimkonna. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Peeter Pikk-kõrv" ("Peter Rabbit", 2018)


Lustlik animaseiklus. Beatrix Potteri klassikaks saanud lasteraamatutel põhineva filmi peategelane on Peeter Pikk-kõrv. Peeter ja tema sugulased äästavad härra McGregori köögiviljaaeda. Kui härra noor sugulane aia ja maja pärib, püüab ta oma vara loomadest vabastada. Peetri ja uue McGregori (Domnhall Gleeson, "Star Wars: Jõud tärkab") vahel lahvatab vihavaen. Kuid siis armub mees naabruses elavasse suurde loomaarmastajasse Beasse (Rose Byrne, "Spioon")… Filmi tegelastele andsid oma hääle Mikk Jürjens, Inga Salurand, Taavi Tõnisson, Elisabet Reinsalu, Saara Kadak jt.