Komöödia

Komöödiad on originaalsed, sisaldavad huumorit ja dialoog pole ettearvatav. Inimesed, kes eelistavad komöödiaid vaadata, on avatumad, loomingulisemad ja seiklushimulisemad. Küll aga ei pööra nad detailidele nii palju tähelepanu ja nad pole organiseeritud.

Õudusfilmid

Kui sind tõmbab õudukate poole, oled tõenäoliselt pigem introvertne ja sulle ei meeldi teistega nõustuda. Kipud kergesti närvi minema ja oled tihti pinges.

Märulifilmid

Märulifilmide fännid on töökad ja loomingulised. Küll aga võivad nad olla emotsionaalselt ebastabiilsed. Märulifilmid on ettearvatavad ja närvilistel inimestel aitavad need kummalisel kombel lõdvestuda.

Romantika

Romantiliste filmide ettearvatav sisu, sarnased tegelaskujud ja positiivsed lõpud on romantiliste filmide austajatele rahustavad, sest nad on ise sageli ärevil, ebakindlad ja kipuvad filmisituatsioone oma eluga võrdlema.

Fantaasia

Fantaasiafilme armastavad loomingulised inimesed, kes on pigem kinnised ja hoiavad omaette. Ka võib fantaasiafilmide austajaid pidada väga intelligentseteks inimesteks ja neil on arenenud fantaasiavõime.

Allikas: Lifehack