"Ämblikmees: Uus universum" ("Spider-man: Into the Spider-verse", 2018)

“LEGO filmi” ja “21 Jump Streeti” loojad Phil Lord ja Christopher Miller kasutavad oma ainulaadset annet, et luua teistsugune ja täiesti ennenägematu pildikeelega Ämblikmehe universum. “Ämblikmees: Uus universum” toob ekraanidele Brooklyni teismelise Miles Moralese ja lõputute võimalustega universumi, kus maskikandjaid on enam kui üks.

"Vennas" ("Kin", 2018)

Seriaali “Stranger Things” ja filmi “Saabumine” produtsentidelt on valminud ulmeline pulssi kiirendav põnevik “Vennas”, mis jutustab suurteks tegudeks sündinud ootamatu kangelase loo. Kui kättemaksuhimuline kurjategija (James Franco), valitsusagendid ja maaväliste sõdurite kamp äsja vanglast vabanenud endist pätti (Jack Reynor) ja ta nooremat kasuvenda (Myles Truitt) jahtima asuvad, peavad nad põgenema, kaitseks vaid salapärast päritolu relv. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Esimesena kosmoses" ("Время первых", 2017)

Heroiline Vene seikluspõnevik, mis räägib kosmose avastamisest. Kuuekümnendatel, kui külm sõda oli täies hoos, asusid USA ja Nõukogude Liit omavahel võisteldes kosmost avastama. Venelaste eesmärk oli saata esimesena inimesed avakosmosesse. Kuigi rakett polnud veel täiuslikult valmis, oli vaja leida piisavalt hullumeelsed mehed, kes nõustuksid minema sedavõrd ohtlikule missioonile. Filmi peaosades mängivad Vene kino superstaarid Konstantin Habenski ("Plekksepp, rätsep, sõdur, nuhk") ja Jevgeni Mironov ("Dostojevski"). Vaata filmi tasuta filmiriiulis.