1. "Terminator 3: Rise of the Machines"

Jonathan Mostowi lavastatud "Terminaatori" saaga kolmas film linastus 2003. aastal ning see kubises vigadest. Üks kõige meeldejäävam viga tuli välja stseenis, kus näeme John Connori põgenemislennukit ja seda, kuidas selle number müstilisel kombel ühest kaadrist teise vahetub.

2. "Jurassic Park"

Stseenis, kus Hammondi pargi allakäiguteele viinud Dennis Nedry räägib oma kaasosalisega, on näha, et ta ei kõnele temaga tegelikult otse, kuigi filmitegijad tahtsid ilmselgelt, et selline mulje jääks. Tegelikult on väga selgelt näha, et see pole otsevideo, vaid salvestus.

3. "Pulp Fiction"

Tarantino võib olla perfektsionist, aga ka tema teeb vigu. Nimelt on "Pulp Fictioni" legendaarses stseenis väga selgelt näha, et Julesi ja Vincenti selja taga oleval seinal on kuuliaugud enne, kui need sinna lastakse.

4. "Braveheart"

"Braveheart" on suurepärane film, kuigi kohe kindlasti pole see ajalooliselt korrektne. Teiste vigade hulka kuuluvad ka stseenid, kus on taustal selgelt näha valget autot.

5. "Gladiator"

Maximus võib küll võimas sõdalane olla, aga isegi tema vajab vahel abil. Antud juhul on ühes stseenis näha, et kaariku küljes on gaasiballon, mida kasutati selle ümber lükkamiseks.

6. "Commando"

Arnold Schwarzenegger "Commando" on vigu täis. See pole enam saladus. Kõige legendaarsem on kindlasti stseen, kus nad ühes kaadris kollase Porschega Sullyt taga ajavad ja auto korralikult ära mõlgivad ja sellega isegi ümber käivad, aga stseeni lõpus on autoga kõik jälle korras.

7. "The Goonies"

Filmi lõpus ütleb Data reporterile, et nende seikluse kõige hirmsam hetk oli see, kui nad hiiglasliku kaheksajalaga võitlesid. Viga seisneb selles, et seda võitlusstseeni polnud filmi kinoversioonis. See lisati tagasi alles 1990. aastatel, kui Disney hakkas näitama filmi pikendatud versiooni.

8. "Independence Day"

Jeff Goldblum on suurepärane näitleja ja stseen, kus ta mängib purjus Davidit, tuli tal muidugi hästi välja. Küll aga oli veider hetk, mil ta ühe ämbri ümber lükkas ja selle all oli näha kirja "Art Dept" ehk siis tegemist võis olla filmi kunstilise osakonna rekvisiidiga või jättis keegi töötatajatest oma prügikasti kogemata võtteplatsile maha.

9. "Bambi"

"Bambis" on stseen, kus üks beebi pesukaru ilmub eikuskilt välja.

10. "Jaws"

Kui selgub, et kohalikes vetes on inimsööjahai, haaravad kõik kohalikud oma paadid ja suunduvad merele. Stseenis on näha ka paati, kus istub peal filmimeeskond. Tõenäoliselt loodeti, et keegi seda ei märka.

11. "Back to the Future Part III"

Selle veidralt irvitava ja käituva lapse nimi on Verne Brown ja teda kehastas Dannel Evans. Siiani pole võimalik mõista, mida ta antud stseeni taustal teeb, aga kindlasti pole see see, mis talle öeldi.

12. "Grease"

Antud stseenis üritab ettekandja toas tuld põlema panna, aga kuna tal on käed kinni, siis kasutab ta oma küünarnukki. Kaadris on näha, et ta lööb lülitist mööda, aga tuli läheb ometi põlema.

13. "The Matrix"

"Matrix" oli omast ajast ees, aga isegi see fenomenaalne film ei pääsenud vigadest. Stseenis, kus Neo ja agent Smith metroos võitlevad, lööb Smith ühel hetkel vastu betoonist tala, aga enne, kui ta seda teeb, on kaadris selgelt näha, et talal paistab silma see osa, mis hakkab küljest ära lendama.

14. "Dallas Buyers Club"

Film leiab aset 1985. aastal, aga Ron Woodroofi (Matthew McConaughey) selja taga on ühes stseenis poster Lamborghini Aventadoriga, mida hakati tootma alles 2011. aastal.

15. "Clueless"

Cheri testisõidu ajal rammib ta kogemata ühte tänaval olevat autor, mistõttu lendab küljepeegel ära. Järgmisel hetkel on see aga tagasi.

Allikas: Rolling Stones, The Huffington Post, Buzzfeed