Näitleja Angela Bassett juhatas mälestusvideo sisse: "25. aprilli seisuga on üle kolme miljoni hinge üle maailma surnud pelgalt COVIDi tõttu. Arvestades meie kollektiivse kaotuse tohutut suurust, tahame tunnustada neid väärtuslikke elusid, mis on kaotatud ebavõrdsuse, ebaõigluse, vaenu, rassismi ja vaesuse tõttu. Hindame hetki, mis meil olid au teiega olla."

"Täna tahame tähistada artiste, kes andsid meile loa unistada; innovaatoreid, kes suurendasid meie filmiarmastust. Las meie kogukond ütleb aitäh, te jääte meie südameisse. Igaveseks."

Austust avaldati oktoobris 90-aastasena surnud Sean Conneryle, 91-aastaselt surnud Christopher Plummerile ja 104 aasta vanuseks elanud Olivia de Havillandile, kes on kahekordne Oscari-võitja. Teiste seas said mainitud veel Helen McCrory, Hal Holbrook, Ian Holm, George Segal, Cicely Tyson, Max von Sydow ja mitmed teised.

Viimasena näidati tänavust Oscari nominenti, Chadwick Bosemani, kes suri augustis vaid 43-aastasena käärsoolevähki. Boseman oli nomineeritud parima meesnäitleja Oscarile oma rolli eest filmis "Ma Rainey's Black Bottom" ja kui tavaliselt kuulutatakse viimasena välja parima filmi Oscar, tehti seda tänavu enne parima mees- ja naispeaosalise teatamist. Arvati, et meespeaosa Oscar läheb Bosemanile ja just seetõttu lükati parima meespeaosatäitja auhind gala lõppu. Oscar läks aga Anthony Hopkinsile rolli eest filmis "The Father". Hopkins postitas oma mõrumagusa tänukõne Instagrami, kus sõnas, et ei uskunud, et veel 83-aastasena Oscari võidab ja see on tema jaoks väga ootamatu. Ta avaldas austust kaasnominent Chadwick Bosemanile, tänas kõiki ja kordas veelkord, et ei osanud võitu oodata.