"Teel taevasse" ("Meanwhile on Earth", 2020)

Me ei lahku elavate seast enne, kui mõningad praktilised küsimused on lahendatud. 
Dokumentaalfilm käsitleb elu lõpp-peatust ümbritsevat maailma, nn surmatööstust, kus eksistentsiaalsed küsimused põrkuvad argipäevastega ja pühadus kohtub labasusega. Olukordade kollaažina üles ehitatud film uurib ühelt poolt surma kui ideed oma eksistentsiaalsuse ja pühadusega ning teiselt poolt surma kui tööd oma igapäevaelu rutiini ning harjumuspärase tegevusega.

"Imelised kaotajad" ("Wonderful Losers", 2017)

Kõrgelt hinnatud dokumentaalfilm heidab pilgu profiratturite abiliste julma argipäeva. Neid nimetatakse veekandjateks ja sabassörkijateks. Nad on alati rühma tagaotsas, neil pole õigust saavutada isiklikke võite ja nad ohverdavad oma karjääri tiimikaaslaste hüvanguks. Need imelised kaotajad on profijalgrattaspordi tõelised kangelased. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Kel jõud, sel õigus" ("Jungleland", 2020)

Draama. Lion Kominski on andekas poksija, tema vend Stan teenib aga leiba ta mänedžerina. Vennad jäävad kohalikule maffiabossile võlgu ja peavad selle klaarimiseks osalema underground-turniiril nimega Jungleland. Kominskid on sunnitud matšile jõudmiseks sõitma teise USA otsa, kuid ootamatu reisikaaslane lööb kõik nende plaanid sassi. Sellest teekonnast saab vendade võitlus elu ja surma nimel… Filmi peaosades mängivad Jack O’Connell ("`71") ja Charlie Hunnam ("Papillon").

"Tintini seiklused: Ükssarve saladus" ("The Adventures of Tintin, 2012)

Oscarile kandideerinud tõeliselt hoogne animaseiklus vanameister Steven Spielbergilt ("Schindleri nimekiri"), mis põhineb kuulsal koomiksisarjal. Hakkaja poiss Tintin ja tema sõbrad leiavad salapärase kaardi ning seejärel algab seiklusrikas aardejaht, mis viib uudishimuliku Tintini ja tema koerakese Snowie seiklema mööda tormiseid meresid ja kaugeid maid. Filmi tegelastele andsid oma hääled Rasmus Kaljujärv, Priit Võigemast, Taavi Teplenkov, Ivo Eensalu, Jaan Rekkor, Sergo Vares jt armastatud kodumaised näitlejad.

"Poevargad" ("Shoplifters", 2018)

Jaapani draama, mis võitis Cannesi filmifestivali peapreemia Kuldse Palmioksa ja kandideeris nii võõrkeelse filmi Oscarile kui Kuldgloobusele. Film jutustab loo ühest pealtnäha tavalisest perekonnast, kus on ühelt poolt palju soojust ja hoolimist, ent samal ajal ka midagi kahtlast. Osamu Shibata elab koos naise ja lastega Tokyo äärelinnas. Nad elatuvad lihttöödest, vanaema pensionist ja ka osavalt läbi viidud poevargustest. Osamu märkab tänaval armsat kodutut tüdrukut ja võtab ta perre kasulapseks. Peagi vallanduvad aga sündmused, mis paljastavad perekonna sünged saladused… Filmi režissöör on Hirokazu Kore-eda ("Tõde"). Vaata filmi tasuta filmiriiulis.