Gravitas Ventures omandas Põhja-Ameerika õigused filmi algselt levitajalt Syndicado Film Sales. Tegemist on USA juhtiva meelelahutusplatvormiga, mille voogedastusel on üle miljardi vaataja, lisaks tegeleb Gravitas kinolevi ja turundusega. Euroopas ja mujal maailmas jätkab müügiõigustega Syndicado, Eestis levitab filmi Lola Productions.

“Keha võitlus” on film dieedikultusest kui 21. sajandi trendihaigusest. Toitumishäired ja ületreening põimivad viie inimese lood üllatavalt sarnaseks liiniks – neid ühendab oskamatus oma kehaga suhestuda. Paraku ei too ideaalne keha soovitud õnnetunnet, vaid paljastab inimeste sügavamad probleemid.

Film toob vaatajani Londoni kaasaegse dieedivastase liikumise, mis kogub hoogu nii avalikult kui suletud ringides. Kehakuvandi uurijad ja toitumisteadlased avavad söömishäirete psühholoogilist tausta, iluideaalide survet ja Suurbritannia kontekstis ka sotsiaalsest ebavõrdsusest tulenevat võimetust oma tervise eest hoolt kanda.

Film esilinastus novembris PÖFFil, Eesti kinodesse jõuab “Keha võitlus” kohe, kui kinod avatakse, eelduste kohaselt juunis.

Režissöör ja stsenarist on Marian Võsumets, helilooja Sven Sosnitski, operaatorid Fidelia Regina Randmäe ja Norman Tamkivi, monteerija Joonas Laiapea, helikujundaja Indrek Soe. Filmi tootja on Lola Productions.