Filmis teevad kaasa mitmed Hollywoodi staarid nagu näiteks Jared Leto, kes kehastab Maurizio nõbu Paolo Guccit. Paolo isana astub üles Al Pacino ja Camille Cottin mängib Paola Franchi rolli — naist, kellega Maurizio Gucci oma surma ajal koos elas.

Filmi kallal on töötatud aastaid. Täpsemalt lausa 15 ja esialgselt pidid peaosatäitjateks olema Angelina Jolie ja Leonardo DiCaprio. Naispeaosatäitjaks kaaluti ka Penelope Cruzi ja Margot Robbiet ja ka Robert DeNiro pidi algselt filmis näitlema. Nüüdseks on võtted lõpetatud ja kinolinadel võib filmi näha käesoleva aasta lõpus.

Patrizia ja ja Gucci moeettevõtte asutaja Guccio Gucci lapselaps Maurizio olid õnnelikult abielus 12 aastat, kuniks Maurizio oma kaasa 1985. aastal noorema naise pärast maha jättis. 1991. aastal lahutati ja neli aastat hiljem oli Patrizia palganud inimese, kes ta endise abikaasa maha laseks. Maurizio mõrvati ja selle tulemusena määrati Patriziale 29 aastat vanglakaristust, millest kandis ära 18 ja on alates 2016. aastast tänu heale käitumisele jälle vaba naine.

Kui fännid ootavad filmi kannatamatut, pole Gucci perekond sellest üldse vaimustuses. Patricia Gucci (mitte see Patrizia, kellest film on, vaid Maurizio sugulane) rääkis aprillis AP-le, et perekond on pettunud ja neile ei meeldi, kuidas neid portreeritud on: “Nad varastavad perekonna identiteedi, et kasumit teenida ja Hollywoodi-süsteemi käivet suurendada. Meie perel on identiteet, privaatsus. Me võime kõigest rääkida, aga on piir, mida ei tohi ületada.”

Patrizia Reggiani ise on filmi kohta öelnud, et tal on hea meel, et teda portreerib just Lady Gaga, sest nad on välimuselt sarnased. Küll aga ei saavat naine aru, miks Lady Gaga ei ole temaga kokku soovinud saada. Väidetavalt ei saa ta filmi eest sentigi ja põhjus, miks ta Gagat näha soovis, polnud rahaga seotud: “See puudutab kainet mõistust ja austust. Ütlen seda kogu tunnustusega, mis mul tema vastu on.”