Kuulus trikitaja väljendas sotsiaalmeedias oma pettumust. “Ühesõnaga, mu perekond, “Jackass”, on mind reetnud, hüljanud ja eiranud. Mitte kõik neist, ma armastan neid kõiki, aga põhiliselt Jeff Tremaine ja Johnny Knoxville,” rääkis mees mõned päevad tagasi avaldunud Instagrami videos.

Miks siis Margera “Jackass 4” filmist minema löödi?

Margerat on süüdistatud reeglite rikkumises, mis kehtestati selleks, et filmimise ajal ära hoida meelemürkide kuritarvitamist.

Veebruaris oli kuulda, et Margerale, kes on alkoholiprobleemiga kimpus olnud juba aastaid, anti järgimiseks konkreetsed reeglid, et kindlustada oma osa “Jackass 4” filmis. Väidetavalt viidi läbi rutiinseid narkoteste — uriiniproove, puhumist ja nii edasi. Ta pidi lubama, et on kaine, võtab vajalikke ravimeid ning kohtub psühholoogiga.

Avaldatud videos kinnitas Margera reeglite olemasolu: “Mu “Jackassi” pere pani mind läbi rõngaste hüppama ja munakoortel kõndima, mis on võimatu.”

Margera kaasstaarid Steve-O ja Johnny Knoxville on mõlemad ta videole ka vastanud.

Steve-O kirjutas video all, et kõik pingutasid, et Margerat filmi saada ja et ainuke asi, mida temalt oodati, oli kainus: “Me kõik armastame sind nii palju nagu me ütleme, et armastame, aga keegi, kes sind armastab, ei saa julgustada sind haige edasi olema.”

2018. aastal 10 aastat kainust tähistanud Steve-O lisas: “Bam, kaks inimest, kes sulle väidetavalt liiga tegid (Knoxville ja Tremaine) on need kaks inimest, kes organiseerisid sekkumise, mis päästsid minu elu.”

Margera on varasemalt avalikult rääkinud oma alkoholisõltuvusest, bipolaarsusest ja toitumishäirest ning on viimaste aastate jooksul kolm korda võõrutusravil käinud.

Knoxville ütles: “Soovime, et Bam oleks õnnelik ja terve ja et ta saaks abi, mida vajab."