Telia


"Ühemeheshow" ("The Chuck Band Show", 2019)

Komöödia, mis põhineb tõestisündinud lool. Raadio-DJna töötavat Chucki tabab üks jama teise järel – naine jätab ta maha, ülemus soovib ta vallandada ja lisaks avastab ta oma munandist kasvaja, mis osutub vähiks. Sitke mees aga alla ei anna. Ta asub neid saatuselööke kajastama oma humoorikas raadiosaates, mis leiab seepeale tuhandeid kuulajaid. Filmis mängivad Stewart Johnson, Marta Laan ("ENSV"), Henry Kõrvits ("Klassikokkutulek") jt.

Home3


„Greenland: viimane varjupaik“ (Greenland, 2020)

Perekond võitleb ellujäämise nimel, kui planeete hävitav komeet Maa poole kihutab. John Garrity (Gerald Butler), ta endine naine Allison (Morena Baccarin) ja nende poeg Nathan asuvad ohtlikule teekonnale, et pelgupaika jõuda. Kui komeeditükid kõikjal maailmas linnu maatasa teevad, näevad Garrityd inimkonna parimaid ja halvimaid külgi. Üleilmne apokalüpsis on peaaegu käes, kui nad pääsevad uskumatu teekonna lõpus viimasel hetkel lennule võimalikku pelgupaika.

Osades: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
Režissöör: Ric Roman Waugh

Esilinastus TV3 Film kanalil laupäeval, 5. juunil kell 21.00.

Elisa


"Mädaõunad"

Elisa uhiuus rahvusvaheline originaalsari ’’Mädaõunad’’ on jõudnud Elisa Huubi! Üliõpilasest aktivist Onerva röövitakse ja saadetakse vastu tema tahtmist üksikul saarel asuvasse vaimuhaiglasse. Oma suureks ehmatuseks avastab ta, et saarel kinni hoitavate naiste ravis on midagi väga valesti..

Kuigi tegemist on rahvusvahelise sarjaga, siis teeb asja väga põnevaks see, et kogu seriaal on üles võetud Eestis ning kõrvalosades astuvad üles ka mitmed kodumaised näitlejad. Nii selle kui mitmed teised Elisa originaalsarjad leiab eksklusiivselt Elisa Huubist.


ETV2


"Mängupalavik" ("Fever Pitch" 1997)

Reedel (04.06) kell 21:45

Jalgpalliklubi Arsenal pöörane fänn ja emakeeleõpetaja Paul Ashworth (Colin Firth) armub oma kolleegi Sarah'sse (Ruth Gemmell), kes ei jaga mehe kiindumust jalgpalli. Kui asjad hakkavad tõsisemaks minema, tuleb Paulil teha elu raskeim otsus.

TV3


"Kaljukindlus" ("The Rock" 1996)

Neljapäeval (03.06) 22:00

Miljonite San Francisco elanike elu satub ohtu, kui lähedalasuva legendaarse Alcatrazi vanglasaare võtab enda kontrolli alla kindral Hummel, kes tunneb end valitsuse poolt petetuna ning ähvardab suurlinna rünnata surmavate gaasirakettidega, kui tema nõudmisi ei täideta. Koostöös sõjaväega saadab FBI saarele eliitüksuse, kuhu kuuluvad ka kaks vägagi eriskummalist liiget – meisterkeemikust laborirott Stanley Goodspeed ning kauaaegne föderaalvang John Mason, kes on ainus mees, kellel on kunagi õnnestunud vanglasaarelt põgeneda ja seega ideaalne teejuht. Nüüd peab see ebatavaline tandem oma jõud ühendama, et raketid kahjutuks muuta.

Kanal 2


"Harry Potter ja tarkade kivi" (Harry Potter and the Philosopher's Stone" 2001)

Pühapäeval (06.06) kell 20:05

J.K. Rowlingu bestselleril põhinev lõbus ja põnev lugu võlurpoiss Harry Potteri seiklustest. Pealtnäha täiesti tavaline poiss Harry Potter, on pärast vanemate traagilist surma elanud oma õelate sugulaste juurde. 10 aastat on ta pidanud taluma tädi Petunia, onu Vernoni ja nende poja Dudley terrorit. Ühel päeval aga hakkavad Harry'le saabuma salapärased kirjad ning selgub, et ta polegi tavaline poiss, vaid hoopis võlur! Nii astubki Harry Sigatüüka kooli, kus ta õpib võlukunsti erinevaid vorme, leiab endale parimad sõbrad Ron'i ja Hermione ning peab vastu astuma igasugustele ohtudele. Kassahitt kandideeris 3 Oscarile.

Netflix

"Ferry" (2021)

Halastamatu Ferry Bouman saadetakse oma kodukanti Brabanti, et sealne jõuk laiali ajada. Oma teel kohtub ta imearmsa Danielle'iga, kuid siis kerkivad pinnale vanad peredraamad.