Pamela Tola draamakomöödia „Terasest leedid” („Teräsleidit”) kogus 2020. aastal Soome kinodes 247 000 vaatajat, mis teeb sellest populaarsuselt aasta teise filmi Disney lasteanimatsiooni „Lumekuninganna II” järel ja „Teneti” ees.

75-aastane Inkeri virutab oma abikaasale Tapiole panniga pähe ja põrutab oma kahe vanema õega pöörasele reisile läbi Soome. Elustuvad noorusaja unistused, mis kunagi purunesid. Film kandideeris Euroopa filmiakadeemia aasta parima komöödia auhinnale ja on nomineeritud ka kolmele Soome filmiauhinnale Jussi, sealhulgas parima filmi kategoorias.

Kokku saab suve jooksul nüüdsest Elisa Stage´i platvormil tegutsevas PÖFFi veebikinos vaadata nelja populaarset Soome filmi, millest enamikku pole varem Eestis näidatud.

Ville Jankeri teravalt päevakajalises, samuti huumoriga põimitud draamas „Metsahiid” („Metsäjätti”) peab linna kolinud ja suure metsandusfirma teenistusse asunud Pasi oma endises kodukohas tegutsevat väikest vineeritehast saneerides otsustama, kumb on tähtsam: kasumlikkus või seal kogu oma elu töötanud inimeste saatus.

Film põhineb Miika Nousiaineni („Vaarikalaevukesepõgenik”) samanimelisel menuromaanil. Lüübeki filmifestivalil võitis see publikupreemia ja peaosatäitja, „Tundmatust sõdurist” tuttav Jussi Vatanen kandideerib Soome filmiauhinnale Jussi.

„Vehkleja” režissööri Klaus Härö filmis „Tundmatu meister” („Tuntematon mestari”) avastab eakas kunstikaupmees tundmatu meistri alahinnatud maali, mis on tema hinnangul väärt kullakoormat. Oma karjääri viimast, kõige suuremat tehingut ette valmistades tuleb tal silmitsi seista moodsa kunstiäri küünilisusega ja ümber hinnata oma suhted tütre ja tütrepojaga, kellest ta on võõrdunud.

2018. aastal Toronto filmifestivalil esilinastunud südantliigutav draama kandideeris neljale Soome filmiauhinnale Jussi.

Lapsi peaks rõõmustama Joona Tena film „Supermerisiga” („Supermarsu”), mis põhineb Paula Noroneni samanimelisel raamatusarjal. 11-aastane Emilia saab oma merisea käest hammustada, mis muudab ta supervõimetega meriseaks, kelle missioon on päästa mürgitatud heeringad.

„Supermerisiga” oli 2018. aastal Soome populaarseim lastefilm, mida näitas menukalt ka PÖFFi noorte- ja lastefilmide festival Just Film.

Jätkuvalt on PÖFFi veebikino ekraanil filmid „200 meetrit”, „David Copperfieldi isiklik elulugu”, „Kliimaks” ja „Palju õnne sünnipäevaks!”. Lastele on kavas „Lumeinimese perekond”.

PÖFFi veebikino on aasta ringi tegutsev virtuaalne kinosaal, mis näitab maailma filmikunsti selle temaatilises, žanrilises ja stiililises mitmekesisuses, lisaks saab veebikino vahendusel osa PÖFFi harufestivalidest, nagu HÕFF ja Tartuff.