Kuniks maailm ootab lahendust Ghislaine Maxwelli vastasele kohtulahendusele, toob Viaplay välja ainulaadse dokumentaalseriaali Maxwellist ning loo, kuidas temast sai osa ühest maailma kuulsaimast pedofiilia juhtumist. Kui ärimees Jeffrey Epstein vanglas väidetavalt enesetapu sooritas, läks rambivalgus tema endise naissõbrale Ghislaine Maxwellile. Kolmetunnine dokumentaal räägib lähedalt Ghislaine Maxwelli elust, alustades tema lapsepõlvest ning lõpetades arreteerimise ning seksuaalkupeldaja süüdistustega.

„On palju traagilisi lugusid meestest, kes on naiste vastu pannud toime kriminaalkuriteo. Kui aga naist nagu Ghislaine Maxwell süüdistatakse sellises mastaabis väärkohtlemises — see tõstatab väga palju küsimusi,“ ütles sarja režissöör Barbara Shearer. „Seriaal rõhutab Maxwelli teekonda minevikust olevikku, ühiskonna tipust vangikongi Brooklynis, kus ta ootab oma kohtuistungit, mida jälgib terve maailma,“ lisas režissöör. Seriaaliks töötati läbi tosinaid intervjuusid ning varem nägemata materjali Maxwelli pere poolt. Vaatajad saavad piiluda Ghislaine Maxwelli ellu, näha tema keerulist suhet oma isa, meediamoguli Robert Maxwelliga ning tema suhet pankuri Jeffrey Epsteiniga, kes ootas toona kohtupidamist väikeste tüdrukute vastu toimepandud seksuaalkuritegude osas.

NENT Groupi sisujuhi Filippa Wallestami sõnul on „Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell“ ülimalt kaasahaarav dokumentaalseriaal, mis põhineb äärmiselt laiahaardelises ja põhjalikul tööl. „See pöörab tähelepanu süstemaatilisele ja õudsale kuritööle, mis nende tüdrukute vastu toime pandi ning samal ajal arutleb küsimuse üle, mis roll oli selles kõiges Ghislaine Maxwellil. See on šokeeriv dokumentaal, mida peaks kindlasti vaatama,“ kommenteerib Viaplay sisujuht.

„Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell“ on Viaplay originaalseriaal, mis koosneb kolmest 60-minutilisest episoodist. Seriaali režissöör on auhinnatud Barbara Shearer („Women who love killers“, „Outlaw Bikers“). „Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell“ produtsent on Blue Ant Studios ning seriaal esilinastub eksklusiivselt voogedastusplatvormil Viaplay 27. juunil käesoleval aastal. Kõik kolm episoodi tulevad ühel ajal välja.