Telia


Zack Snyderi "Õigluse liiga" ("Zack Snyder's "Justice League", 2021)

2017. aastal jõudis vaatajate ette kassahitt "Õigluse liiga". Nüüd on käes aeg vaadata sama filmi lõplikku director's cuti. Publiku tungival nõudmisel toob Zack Snyder välja oma superkangelaste loo sellise versiooni, nagu ta seda algselt plaanis, kuid kahjuks seoses isikliku tragöödiaga omal ajal realiseerida ei saanud. Filmis ühendavad Batman ja Wonder Woman oma jõud, et päästa maailm kindlast hukust. Fännide rõõmuks on linalugu lausa neli tundi pikk ja selles mängivad kõik DC universumi suurimad staarid – Gal Gadot ("Wonder Woman"), Ben Affleck ("Õigluse liiga"), Jared Leto ("Suitsiidisalk"), Jason Momoa ("Aquaman") jt.

Elisa


"Päriselt koos" (Together Together)

Komöödia „Päriselt koos“ räägib kahest vallalisest, kes avastavad platoonilise armastuse uskumatu jõu. Üliõpilane Anna on nõus olema üksildase keskealise disaineri Matti jaoks surrogaatemaks. Annale on see lihtsalt võimalus ülikooli jaoks raha teenida ja Mattile täita unistus isaks saamisest. Ta rikub kokkuleppeid ja osaleb Anna elus, ümbritsedes teda hoole ja tähelepanuga. Tasapisi tekib nende vahel liigutav tunne, mis ületab lepingu tingimused.

Home3


„Transformerid: Viimane rüütel“ (Transformers: The Last Knight, 2017)

Hollywoodi tuntuim suurejooneliste ja meelelahutuslike märulifilmide režissöör Michael Bay (“Bad Boys”, “Armageddon”) on tagasi hiigelrobotite maailmas! Globaalse hittfilmi sarja uues peatükis salapärase alapealkirjaga „Viimane rüütel“ purustatakse transformerite maailma alusmüüdid, jahitutest saavad kangelased, kangelastes tõstab aga pead kurjus. Põrkuvad kaks maailma ning alles jääda saab vaid üks…

Lavastaja: Michael Bay

Osatäitjad: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel

„Transformerid: Viimane rüütel“ esilinastub sel pühapäeval, 4. juulil kell 21.00 kanalil TV3 Film, mida näeb satelliitteleteenuse Home3 ning teiste teleoperaatorite valikus.

Kanal 2

"Kõigele jah" ("Yes Man" 2008)

Laupäev 3.07 22:20

Hittkomöödia mehest, kelle elu muutub hetkega pööraseks seikluseks, mis viib ta kokku vapustava kaunitariga. Carl langeb pärast pruudist lahkuminekut masendusse ja satub eneseabi kursustele, kus õpetatakse eranditult kõigele "jah" ütlema. Kas sooritad benji-hüppe? Jah! Soovid õppida korea keelt? Jah! Ostad lennupileti esimesse pähekargavasse sihtkohta? Jah, loomulikult!

TV3

Roheline miil ("The Green Mile" 1999)
Neljapäev 1.07 22:00
Paul Edgecomb (Tom Hanks) töötas aastaid Cold Mountaini vangla surmamõistetute osakonnas, mida kutsuti Roheliseks miiliks linoleum-põranda järgi, mis viis kongidest elektritoolini. Seal töötades oli Paul näinud igasuguseid, aga mitte kedagi sellist nagu John Coffey (Michael Clarke Duncan). Coffey on tohutut kasvu mehemürakas, kes mõisteti surma kahe väikese tüdruku tapmise eest. Suurust ja jõudu on tal selleks küll piisavalt, kuid Coffey teod on talle süüks panduga teravas vastuolus. Lisaks lihtsale loomule ja hirmule pimeduse ees näib Coffey omavat üleloomulikke võimeid. Loo edenedes märkab Edgecomb, et vahetevahel võib imesid esineda kõige ootamatumates kohtades.


Netflix


Netflixis on vaadatavad kõik "How I Met Your Motheri" osad!

"Kuidas ma kohtasin teie ema" on Ameerika Ühendriikide situatsioonikomöödia, mille esimene osa anti eetrisse 19. septembril 2005 USA telekanalil CBS.

Telesarjas jutustab Ted Mosby (Josh Radnor) 2030. aastal oma lastele, kuidas ta elas ja kohtus nende emaga aastatuhande alguses. Jutt algab 2005. aastast.