1. George Clooney

"Ta filmis mu ülikoolis kaks aastat tagasi ja oli õpilastega ülisotsiaalne. Ta isegi sõi meiega koos lõunat!"

2. Mila Kunis

"Kohtasin teda mõned aastad tagasi Manhattani baaris. Mu sõber pakkus, et teeb talle joogi välja, ta keeldus. Kui sõber lahkus, jutustasin Kunisega pea pool tundi. Armas tüdruk."

3. Kristen Wiig

"Kohtasin Kristen Wiigi riidepoes, kus töötasin. Ta oli oma vanematega ja tegin ta isale komplimendi, sest mulle ei meeldi kuulsuseid närvi ajada. Isa aga vastas: "Kristen, vaata! Sul on siin fänn!" Kristen tuli minu juurde, surus mu kätt ja tutvustas end. Ta oli väga meeldiv.

4. John Litgow

"Ta treenis mu tüdruksõbra pesapallitiimi. Imeline isa ja inimene. Hea treener."

5. Gene Wilder

"Kui olin laps, umbes kahe-kolmene, nägin tihti poes vanemat meest, kel oli valge koer. Ühel päeval tuli see mees minu juurde ja ulatas mulle korvi. Ta ütles, et võin koeraga jalutada ja korvi komme täis laduda (mille eest ta hiljem maksis). Nii juhtus edaspidi iga kord, kui poes teda kohtasin. Jaluta koera ja saa kommi, see oli rutiin. See mees oli Gene Wilder. Ma sain kommi Willy Wonkalt endalt!"

6. Tom Hanks

"Olin sõbra pulmas ja tegime parasjagu pilte, kui topeltuste vahelt ilmus välja Tom Hanks, kes küsis: "Kas siin on pulm? Kas võin ka pildile tulla?" Kõik olid üsna häiritud enne, kui said aru, et tegemist on Tom Hanksiga. Ta tegi kõigiga pilte ja oli suurepärane."

7. Ryan Gosling

"Ryan Gosling maksis kunagi mu parkimise eest. Ta oli minemas ja mina just tulin, jäime vestlema. See oli nii äge! Ta on päriselus just nii tore nagu arvatakse."