1x
00:00

"Kinoveebi Jututoa" 123. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud (he Martian, Interstellar, Ad Astra, Portals, Star Trek Enterprise, Mr. Corman)

Seejärele anname hinnangud uutele kinofilmidele: Gladiaator, Džungliseiklus, Snake Eyes, Suitsiidisalk: uus missioon.

Sisukord:

04:37 28. saatejuhtide kuulajamäng

16:20 Mis filme ja seriaale on Raiko kodus vaadanud? (I've Been Killing Slimes For 300 Years And Maxed Out My Level, Full Dive: This Ultimate Next-Gen Full Dive RPG Is Even Shittier than Real Life!, Gate, The Poughkeepsie Tapes, The Oxford Murders, The Martian, Interstellar, Ad Astra, Portals, Gladiator, Star Trek Enterprise, Mr. Corman)

57:33 Forum Cinemas KINOKLASSIKA: Gladiaator 4K

1:21:01 Mis filme ja seriaale on Henryk ja Ragnar kodus vaadanud? (Fantastilised elukad ja kust neid leida, Fantastilised elukad: Grindelwaldi kuritööd, The Good Place, The Prince, Rick and Morty, Kingdom, Kingdom: Ashin of the North, Airplane!, Kuues meel)

1:55:10 Anname hinnangud uutele kinofilmidele: Džungliseiklus, Snake Eyes, Suitsiidisalk: uus missioon

2:27:35 Mida uuel nädalal kinodes näha saab?

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: info@kinosaade.ee.

Kõik saated on leitavad ka Kinosaade.ee, Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.