14. septembrini on kõigil 7–13-aastastel lastel ja noortel võimalik kandideerida Just Filmi lastežüriisse. Viie väljavalitu põnev ülesanne on vaadata ära kõik rahvusvahelises lastefilmide võistlusprogrammis linastuvad filmid, et valida välja parim.
Vanemad, 14–19-aastased filmihuvilised saavad filmikriitiku ametit proovida noortežüriis, mis selgitab välja rahvusvahelise noortefilmide võistlusprogrammi parima filmi.

«Nii laste- kui ka noortežürii liikmed peavad sel aastal ära vaatama kuni kümme filmi, et koos teiste žüriisse kuuluvate laste ja noortega teha vastutusrikas otsus,» sõnas Just Filmi programmijuht Mikk Granström. «Peale filmide vaatamise saavad noored aimu, kuidas käib rahvusvaheliste žüriide töö maailmatasemel festivalil,» lisas ta.

Just Film on Eesti suurim noorte- ja lastefilmide festival, mis tähistab sel aastal oma 21. sünnipäeva.

Lastežüriisse kandideerimiseks:

Kirjuta meile vähemalt kahest huvitavast filmist. Kirjuta, mis just Sulle meeldis, mis ei meeldinud ja miks. Räägi meile ka lühidalt endast ning miks just Sina peaksid olema Just Filmi Lastežüriis.

Saada kiri pealkirjaga “Lastežürii” aadressile justfilm@poff.ee. Ära unusta oma kontaktandmeid (nimi, sünniaasta, telefon, meiliaadress)!

Noortežüriisse kandideerimiseks:

Kirjuta meile üks filmiarvustus koos lühikese motivatsioonikirja ja enesetutvustusega ning saada see meiliaadressile justfilm@poff.ee, pealkirjaga “Noortežürii”. Ära unusta oma kontaktandmeid (nimi, sünniaasta, telefon, meiliaadress)!