7. novembril alustab uut hooaega helilooja Aram Hatšaturjani sensiatsioonilise „Spartacuse” otseülekanne. Detsembris toob kinoekraanidele pühademeeleolu Tšaikovski klassika „Pähklipureja”. George Balanchine’i sädelevate „Kalliskivide” otseülekanne alustab uut aastat ja kaasahaarav „Luikede järv” jõuab kinoekraanidele märtsikuus. Hooaja lõpetab Pierre Lacotte’i lavastatud monumentaalse „Vaarao tütre” otseülekanne.

1776. aastal rajatud Moskva Suur Teater kujutab endast Venemaa kultuuri ja traditsioonide sümbolit, mille etenduste tase vastab ka kõige nõudlikumale maitsele. Balletitrupi repertuaari mahub nii rahvuslikku klassikat kui ka maailma balletiklassika varamusse kuuluvate etenduste maailmakuulsate koreograafide suurepäraseid tõlgendusi.

Koostöös teatri ja satelliidipilti vahendava ettevõttega Pathé Live tuuakse otseülekanded Moskva Suurest Teatrist ligi 1400 ekraanile rohkem kui 50 erinevas riigis. Pildiedastuse puhul on silmas peetud just kinode laiekraane, heli jõuab kinosaalis viibijateni 5.1 formaadis ja kasutusel on vähemalt 10 erinevat kaamerat.

Kogu hooaja kava ja piletiinfo leiab siit: https://www.forumcinemas.ee/transmissions/ballet

Hooaja treiler:

Jaga
Kommentaarid