Hwang Dong-hyuk avalikustas väljaandele Associated Press antud intervjuus, et 9-episoodiline Lõuna-Korea triller saab järje. Algselt pidi sari piirduma vaid ühe hooajaga, kuid nüüd on käiku läinud uus plaan. "Teise hooaja osas on olnud väga palju pinget, palju nõudmisi ja palju armastust," lausus ta. "Tunnen seega peaaegu, et te ei jäta meile muud võimalust! Aga ütlen, et kahtlemata on tulemas teine hooaeg."

Režisööri sõnul on töö alles algfaasis, mis tähendab, et täpsemaid detaile pole hetkel võimalik avaldada. "Gi-Hun naaseb ja ta teeb miskit maailma heaks," lisas siiski Hwang Dong-hyuk.

"Squid Game" keerleb võistluse ümber, mille 456 osalist seavad oma elud ohtu, et mängida kuut erinevat lastemängu ja võita 45,6 miljardit Lõuna-Korea vonni (umbes 33 miljonit eurot - toim.). Sarja stsenaarium valmis juba aastal 2008, kui elas koos oma ema ja vanaemaga. Toona ei suutnud ta leida projektile rahastajat, kuna seda peeti liiga ebarealistlikuks. Ühel hetkel pidi ta maha müüma oma sülearvuti, et saaks sularaha ja pühenduda sarja edasikirjutamisele. Netflix korjas stsenaariumi üles aastal 2019, soovides laiendada oma välismaist programmipakkumist.

Netflix investeeris projekti 500 miljonit dollarit, mis tasus end igati ära. Sellest on saanud ajaloo vaadatuim Netflixi seriaal. Korea põnevikku vaatas esimese 28 päevaga 111 miljonit vaatajat, kukutades sellega brittide sarja "Bridgetoni" (82 miljonit) teisele kohale. Hetkel on see kõige populaarsem sari enam kui 90 riigis.