Lady Gaga & "House of Gucci"

Lauljatar rääkis itaalia aktsendiga üheksa kuud järjest. Reggiani Gucci rolli sisse elamine osutus Gaga jaoks vaimselt keeruliseks. Kaks kuud pärast võtteid läks ta jalutama ja arvas ekslikult, et on jätkuvalt võtteplatsil.

Ashton Kutcher & "Jobs"

Kui Ashton Kutcher Apple'i asutaja Steve Jobsi puuviljadieeti omal nahal proovis, viidi ta kohutava kõhuvalu pärast haiglasse – teda tabas lausa kahel korral pankreatiit.

Michael B. Jordan & "Black Panther"

Killmongerit kehastanud näitleja vajas hiljem teraapiat. Nimelt veetis ta palju aega isolatsioonis, mis ei mõjunud talle aga sugugi hästi. "Eeldasin, et Eriku lapsepõlv oli üpris üksik. Ei olnud väga palju inimesi, kellega ta oleks saanud rääkida kohast nimega Wakanda, mida ei eksisteeri," seletas Michael.

Jared Leto & "Suicide Squad"

Oscari-võitjast näitleja "üllatas" oma kolleege veidrate kingitustega. Will Smithile saatis ta püssikuulid, Margot Robbie sai temalt elusa roti, teistele saatis ta aga surnud sea.

Robert Pattinson & "The Lighthouse"

Näitleja üritas end võtteplatsil oksele ajada, lakkus muda, lasi end täis ja toppis enda jalatsite sisse kive. Pattinson nentis hiljem, et meetodnäitlemise pöördutakse vaid pahalasi kehastades: "Sa ei näe kunagi kedagi rolli sisse elades armsasti käitumas."

Halle Berry & "Jungle Fever"

Narkosõltlase rolli sisse elamiseks ei käinud näitlejatar 10 päeva duši all.

Jamie Dornan & "The Fall"

Et paremini sarimõrvarit kehastada, otsustas Dornan üht Londoni metroost väljuvat naist jälitada.

Daniel Day-Lewis & "My Left Foot"

Daniel Day-Lewis polnud nõus ratastoolist püsti tõusma ja vigastas endal kahte ribi. Lisaks nõudis ta, et võttegrupp toidaks teda lusikaga.

Leonardo DiCaprio & "The Revenant"

DiCaprio on küll vegan, ent antud rolli jaoks heitis ta oma põhimõtted kõrval. Mees magas korjuses ja sõi toorest piisoniliha. See kõik oli seda aga lõpuks vist väärt, sest roll tõi Leonardole tema kauaoodatud Oscari.

Jamie Foxx & "Ray"

Muusik Ray Charlesi rolliks valmistudes lasi Foxx endal silmad 14 tunniks päevas kinni liimida. Kogemus oli tema jaoks aga nii traumeeriv, et filmi esimestel võttenädalatel tekkisid tal paanikahood.

Gary Oldman & "Darkest Hour"

Näitleja suitsetas 20 000 dollari väärtuses Churchilli lemmiksigareid. Sellise meetodnäitlemisega tekitas Oldman endale aga nikotiinimürgituse.