Hollywoodi megastaar käis hiljuti külas saates "The Bill Simmons Podcast" ja Simmons palus tal nimetada oma kolm lemmikut teost. "Ma ei teeks seda nimekirja tulemuste põhjal," sõnas Hanks. "Teeksin seda enda isiklike kogemuste põhja, mis on hoopis teistmoodi."

"Minu number 1 oleks ilmselt "League of Their Own", sest mängisin terve suve pesapalli," lausus kahe Oscariga pärjatud näitleja. Tema sõnul oli too võtteperiood eriti meeldejääv, sest temaga liitus ka tema perekond. "See oli suurepärane suvi ja terve mu pere räägib sellest tänase päevani."

Järgmisena tõi ta välja draamafilmi "Cast Away". "Meil olid seda filmi tehes lihtsalt nii julged seiklused," meenutas ta. "Olime keset ookeanit ja üritasime kaadreid kätte saada. Lendasime ka kahel erineval korral Fidžile ja jällegi terve mu perekond oli koos minuga. Iga päev oli täis vaid seiklusi."

Tema viimane valik tuleb paljudele ehk üllatusena: 2021. aasta ulmefilm "Cloud Atlas". Hanks tunnistas, et Saksamaal toimunud võtted on tal siiani meeles. Võtted toimusid Hanksi mäletamist mööda Beriliinis, Mallorcal ja Dresdenis: "Tahan öelda, et me käisime ka Düsseldorfis? Kas me läksime Frankfurti? See oli esimene kord, kus ma nii ulatuslikult Saksamaal filmisin ja mind ümbritses ajalugu."