Netflixi originaalseriaali viiendas hooajas kehastab printsess Dianat ka Eestis "Teneti" filmivõtetel osalenud Austraalia näitleja Elizabeth Debicki. Varasemalt säras printsessi kingades Emma Corrin. Kuigi tegijad üritavad detaile hoida saladuskatte all, nähti Debickit filmimas printsess Diana ikoonilist "kättemaksukleidi" momenti. Näitlejatar kandis täpselt sama kleiti ja astus kaamera ette täpselt samas kohas, kus omal ajal printsess palju kõmu tekitas. Juhuslikult asub see koht täpselt prints Williami akna taga...

"Nad oleksid võinud selle stseeni taaslavastamiseks valida ükskõik, mis koha, aga nad valisid koha, mis paistab Williami magamistoa aknast," rääkis allikas väljaandele The Sun. "Kujutage ette, kui ta oleks näinud. Ilmselt tekib palju küsimusi ka selle kohta, et kuidas anti luba filmida kuninglikus pargis draamat, mis kuniinglikule perekonnale meelehärmi tekitab. Aga kõige rohkem tekitab hämmingut fakt, et "The Crowni" lubati filmida pargis, mis on ka prints Williami kodu."

William on kuulduste kohaselt olnud ärritatud ka tõsiasjast, et "The Crown" kajastab ilmselt printsess Diana skandaalset Panorama intervjuud, mida mees on lausa keelanud näidata. Allikate sõnul saab antud usutlus olema aga viienda hooaja üheks tipphetkeks. Sarja eelviimane hooaeg maandub Netflixis 2022. aasta novembris. Harry Potteri filmiseeria viiendas filmis professor Dolores Umbridge'i mänginud Imelda Staunton võtab kuninganna kehastamise järje üle, prints Charlesi hakkab kehastama aga Dominic West.

1994. aastal tunnistas prints Charles avalikult, et kuigi ta oli Walesi printsessiga abielus, oli tal salasuhe Camilla Parker Bowlesiga. Murtud Diana otsustas kätte maksta ja 29. juunil 1994 saabus ta Londonis Serpentine'i galeriis toimunud Vanity Fairi suvepeole nüüdseks kurikuulsas kleidis. Tegemist oli mustast siidist minikleidiga, mille ta sobitas kokku mustade sukkade ja uhke kaelakeega. Diana nägi välja tõeliselt seksikas ja meedia ristis tema kleidi “kättemaksukleidiks”.