Nüüdseks kustutatud Twitteri konto @AlecBaldwin oli kanal, kus näitleja avaldas ametlikke teadaandeid. Samuti on kustutatud tema heategevusfondi ja samuti ta abikaasa Hilaria Baldwini konto. Mõlema Instagrami kontod on siiski alles, kirjutab people.com.

Baldwinil oli varasemalt kaks nimelist Twitteri kontot, millest ühel postitas ta aktiivemalt kui teiselt. Aktiivsem konto, @AlecBaldwin ongi nüüd lähemate selgitusteta kustutatud. Teine konto, @AlecBaldwln____, on alles.

Instagramis jagas Baldwin aga äsja oma podcast'i "Here's the Thing" varem salvestatud episoodi, kus vestles Paavo Järviga.

Westerni “Rust” võtetel leidis 21. oktoobril aset surmajuhtum, kui Alec Baldwin harjutas püstoliga, mis tema teada ei olnud laetud. Relv läks lahti, operaator Halyna Hutchins (42) sai pihta ning hiljem suri saadud vigastustesse. Viga sai ka filmi režissöör Joel Souza (48).

Nädala eest ABC Newsile antud intervjuus kinnitas Baldwin, et ta ei vajutanud isegi päästikule, küll aga näeb ta juhtunut pidevalt unes. Samuti väljendas ta värvikas keelekasutuses, et oma edasisest karjäärist Hollywoodis on tal ükskõik. "Pere on kõik, mis mul on," kinnitas ta