1. Jaclyn Linetsky

Animaseriaali "Caillou" häälnäitleja ja teleseriaali "15/Love" üks osalistest Jaclyn Linetsky oli kõigest 17-aastane, kui suri autoõnnetuses. Tema "Caillou" tegelasele leiti uus näitleja ning seriaal "15/Love" tappis tema tegelase lennuõnnetuses.

2. Lynne Thigpen

Lynne Thigpen andis hääle olulisele tegelasele animaseriaalis "Bear in the Big Blue House", mis läks pärast naise surma ajuverejooksu tõttu nelja aasta pikkusele pausile. Ta kehastas ka Ella Mae Farmerit suurepärases politseiseriaalis "The District", mis leidis viisi, kuidas tegelane tappa ning seriaalitegijad pühendasid kogu kolmanda hooaja viimase osa just sellele lahkunud tegelasele ja näitlejale.

3. Carol Ann Susi

Carol Ann Susi kehastas komöödiaseriaalis "Suure paugu teooria" ("The Big Bang Theory") väga kummalist osa, milleks oli Howard Wolowitz ema hääl, sest naist ennast me sarjas kunagi ei näinud. Kahjuks suri Carol vähki, mistõttu suri seriaalis ka Howardi ema.

4. Cory Monteith

"Glee" staar Cory Monteith suri keset võtteid üledoosi tõttu. Ta oli 31-aastane. Ta tapeti ka seriaalis, aga surma põhjust ei täpsustatud.

5. Marcia Wallace

Marcia Wallace andis oma hääle "Simpsonite" tegelasele Edna Krabappel. Wallace suri 71-aastaselt, mistõttu kaotati seriaalist ka Edna.

6. Phil Hartman

Phil Hartman andis hääle mitmetele "Simsponite" tegelastele, kuid kui mees tapeti tema naise käe läbi kõigest 49-aastaselt, kaotati seriaalist ka temaga seotud tegelased.

7. John Ritter

John Ritter oli populaarse komöödiaseriaali "8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter" peaosaline, aga mees haigestus keset võtteid ning suri hiljem operatsioonilaual. Tema kehastatud tegelane suri ka seriaalis ja talle pühendati mitu episoodi.

8. Jim Henson

Jim Henson andis teleseriaalis "Sesame Street" hääled ja miimika tegelastele Ernie ja konn Kermit, kuid mehe surma järel vahetati ta lihtsalt teiste näitlejate vastu välja ning seriaalis isegi ei mainitud, et armastatud näitleja on meie hugast lahkunud.

Allikas: Diply.com